V KAYIŞI 04-11 CHEVROLET KALOS GATES 96239408

21.59 TL
GTS RDM665K4
Stokta
+

CHEVROLET KALOS V KAYIŞI 04-11 GATES 96239408

GTS RDM665K4 Stok kodlu V KAYIŞI BB-4PK665 / KLİMASIZ Roadmax yedek parça orijinal üründür CHEVROLET KALOS SPARK Motor Kodu 1.2 8V Model Yılı 04-11 gibi model otomobillere uymaktadır. OEM Yedek Parça Kodu 96239408 1340040

Marka Hakkında (Orijinal Ürün)

Gates, otomotiv ürünlerinde dünya çapında lider bir üretici ve tedarikçidir. Hemen hemen her otomobil imalatçısıyla kurduğu bu yakın işbirliği sayesinde, Gates orijinal ekipman (OE) kalitesindeki ürünlerle otomotiv yedek parça pazarının ihtiyaçlarını karşılamak için mükemmel bir konumdadır. Gates ayrıca otomotiv piyasasındaki diğer oyunculardan daha fazla sayıda yedek parça sunar ve üretim hatları giderek genişlemektedir. Gates şirketi Charles Gates tarafından 1911'de şu anda küresel genel merkezinin bulunduğu ABD'nin Denver kentinde kuruldu. Charles işi kurduktan yaklaşık 6 yıl sonra kardeşi John Gates, otomotiv güç aktarımı için devrim yaratan bir fikir niteliğindeki V kayışını icat etti ve 1946'da ilk senkronize kayış geliştirildi.

CHEVROLET KALOS Yedek Parça

Web sitemizde CHEVROLET KALOS yedek parça çeşitlerini en uygun fiyatlara bulabilirsiniz.
İthal, yerli ve orjinal üretim KALOS SPARK 04-11 yedek parça siparişini sitemizden verebilirsiniz. Hmcparca.com olarak sitemizde 04-11 model yılı KALOS SPARK yedek parça çeşitlerine yer veriyoruz. Farklı model yılına sahip CHEVROLET KALOS SPARK araçlar için motor, donanım, aksesuar ve yedek parça ürünlerini zengin bir çeşitlilikte sitemizde bulabilir, İthal, yerli ve orjinal üretim seçenekleriyle KALOS SPARK yedek parça çeşitlerini en uygun fiyatlarla sitemizden satın alabilirsiniz. Satın almak istediğiniz KALOS SPARK yedek parça ürününü hızlı teslimat fırsatıyla kapınızda teslim alabilirsiniz.
En Uygun Fiyata Yedek Parça çeşitlerimiz sayesinde zaman kaybetmeden aracınızı eski görüntüsüne ulaştırabilir, kaporta hasarlarını ve mekanik arızalarını giderebilirsiniz. CHEVROLET KALOS SPARK yedek parça çeşitlerini de sitemizden hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.
Marka:
GATES

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz